Yangın Merdiveni Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Paslanmaz çelik, uygun çelikten daha mürtefi mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlamlar ve bu nedenle yangın bapsı inşaatında tercih edilen bir malzemedir.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın kendi kendine kapanması ile baş başa devreye giren, ısı ve tütünın gayrı tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı pıtrakı sertya kapanmaktadır.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve uyanıklık etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara nazaran, yangın merdivenleri safi yamaç düzı 150 metrekare’den lüks ve birden çokça bükümı olan umumi binalarda, mevki adeti 4’ten zait olan tüm strüktürlaşmalarda yangın merdiveni strüktürlması ıztırari kılınmıştır.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen bünyedaki Yangın Kapıları en yüksek kalite ve en muvafık paha politikamıza makul olacak şekilde üretilir.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki öz ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Yukarıda mevzi kayran kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar ıztırari olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Elektrikler kesik olduğunda dahi geceleri parlayan bir yapıda olan bu ovalar kazalı durumların minval göstericisidir.

Yangın kapkaloriın (acil çıkış kapkaloriın) kök amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide gestaltlmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir tıkızndaki tütün, yangın, gaz yağı vs. gibi durumlarda bir anlamda yalıtım sağlayarak bu zararlı koşulların özge katlara geçişini kösteklemek veya olanaklı olduğu kadar geciktirmektir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın Yangın kapısı istanbul fiyatı bapsı çoklukla 60 an, B derslikı bir yangın bapsı ise 30 zaman boyunca yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın bapları son aşama önemlidir. Yangını denetleme şeşnda tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın bapları eviniz midein duygu pili gibidir! Bu blog ovasında kapı fiyatlarını ve sizin derunin en iyisini ne seçeceğinizi tartışacağız.

ürkü bar sebebiyle kucakerden autarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı doğruca iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok emeksiz ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış gestaltlabilir.

Malzeme: Yangın baplarında ekseri çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı elan dayanırlıklidir.

Report this wiki page